Najbolji ovčji i kozji sirevi u Hrvatskoj

Bez autora
Oct 18 2012

Više od 170 proizvoda od ovčjeg i kozjeg mlijeka stiglo je na ovogodišnje ocjenjivanje u Trogir. Za čak 92 sira najboljim uzgajivačima ovaca i koza dodijeljene su zlatne, srebrne i brončane medalje. To pokazuje da kvaliteti svojih proizvoda naši uzgajivači posvećuju veliku pozornost. Ovogodišnji su šampioni obiteljsko gospodarstvo Magriž iz Kornića s otoka Krka i Stancija Kumparička iz Krnice u Istri. Na savjetovanju u Trogiru okupilo se dvjestotinjak hrvatskih uzgajivača ovaca i koza.

Najbolji ovčji i kozji sirevi u HrvatskojViše od 170 proizvoda od ovčjeg i kozjeg mlijeka stiglo je na ovogodišnje ocjenjivanje u Trogir. Za čak 92 sira najboljim uzgajivačima ovaca i koza dodijeljene su zlatne, srebrne i brončane medalje.

To pokazuje da kvaliteti svojih proizvoda naši uzgajivači posvećuju veliku pozornost, poručili su organizatori tradicionalnog savjetovanja iz Hrvatske poljoprivredne agencije.

Ovogodišnji su šampioni obiteljsko gospodarstvo Magriž iz Kornića s otoka Krka i Stancija Kumparička iz Krnice u Istri. Na savjetovanju u Trogiru okupilo se dvjestotinjak hrvatskih uzgajivača ovaca i koza.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik